ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΦΙΛΤΡΑ neron.gr

ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΦΙΛΤΡΑ neron.gr

Οικοδομικές Εργασίες - Υλικά Οικοδομής, Υδραυλικοί, Ανακαινίσεις σπιτιών - κτιρίων, Ψύκτες - Φίλτρα Νερού, Ψύκτες - Φίλτρα Νερού

Κατηγορίες

Πεντέλης 27, ΤΚ: 15126, ΜΑΡΟΥΣΙ

Διεύθυνση

2106123073

Τηλέφωνο

6984590000

Κινητό

2106123073

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις - Εμπόριο & εγκατάσταση φίλτρων νεορύ & συστημάτων επεξεργασίας νερού.
 

  • Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις
  • Μελέτη και Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου  - Αυτονομίες
  • Ανακαίνιση Μπάνιων  - Οικοδομές
  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες καιBoiler- Συντήρηση και Εγκατάσταση
  • Υδρορροές –  Αποχετεύσεις  
  • Καζανάκια-  Βρύσες – Λεκάνες – Μπανιέρες
  • Εμπορία και  Εγκατάσταση Φίλτρων Νερού  και Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού -  e-shopneron.grΗ εταιρεία μας «ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ» - Φίλτρα neron.gr, με έδρα το Μαρούσι, δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και του φυσικού αερίου εδώ και 20 χρόνια. Το έμπειρο προσωπικό της παρέχει τις υπηρεσίες του σε ολόκληρη την περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής, ενώ αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, από ένα καζανάκι μέχρι την ανέγερση μικρών και μεγάλων οικοδομών.

Εγώ, ο Κέμμος Στέφανος και οι συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε, με υπευθυνότητα, άμεσα και αποτελεσματικά, κάθε υδραυλική εργασία.Όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται, πάντα, μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια, ενώ αυτό που μας χαρακτηρίζειστο χώρο είναι η συνέπεια, οι λογικές τιμές και η εγγύηση σε όλες τις εργασίες.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό που εξειδικεύεται στην εγκατάσταση και συντήρηση οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων φίλτρανσης, τα οποία εμπορευόμαστε τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα neron.gr.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείςθα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε: θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, οικοδομές - ανακαινίσεις, μερεμέτια, αποχετεύσεις, υδρορροές, συντήρηση και εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων,πυρόσβεση, καθώς και   συστήματα φίλτρανσης και επεξεργασίας νερού. Γιατί το Νερ- όν είναι Ζωή!

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρόποι Πληρωμής:

Μετρητά, Κάρτες

Βρείτε μας και εδώ