Επιλέξτε μια περιοχή
MUSIC ROAD - U NICK DANCE ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

MUSIC ROAD - U NICK DANCE ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μουσικές Σπουδές - Ωδεία, Σχολές Χορού - Μπαλέτο - Παραδοσιακοί Χοροί, Ιδιαίτερα Μαθήματα

Κατηγορίες

1) Αιτωλών 13, Πλ. Δέγλερη, ΤΚ: 12135, Περιστέρι

Διεύθυνση

2) Σαπφούς 91, Πλ. Κύπρου, ΤΚ: 17676, Καλλιθέα

Διεύθυνση

1) 2105763194, 2) 2109599947

Τηλέφωνο

Website

Προσφορές 3

Λίγα Λόγια

Το Music Road είναι ένας Σύλλογος Μουσικής Εκπαίδευσης ο οποίος προάγει τη μουσική παιδεία και την καθιστά προσιτή σε όλους.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα ή ομαδικά με μοντέρνες και διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.

Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του Music Rod. Πιστεύουμε ότι μέσα από ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, τα παιδιά μέσω της διασκέδασης συγκεντρώνονται αποτελεσματικότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κατανοούν καλύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνουν ως «κανόνες» του κάθε παιχνιδιού.


Στo Professional Class του M.R., τα μαθήματα γίνονται ιδιαίτερα, από καταξιωμένους και ενεργούς μουσικούς και οδηγούν τους μαθητές σε επαγγελματικά επίπεδα performing και teaching. Ο κύκλος σπουδών περιλλαμβάνει μια σειρά υποχρεωτικών και προαιρετικών μαθημάτων πέραν του οργάνου, όπως θεωρία, Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Μοντέρνα σύνθεση, Dictee (γραφή παρτιτούρας εξ΄ ακοής), Εργαστήρια “play in a band”, Μουσική παραγωγή, Προγραματική-Κινηματογραφική μουσική, Programming (synthesizers), Sound design, Ειδικό τμήμα προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο της Μουσικολογίας και Δραματικές σχολές (τραγούδι- ερμηνεία).


Διδάσκονται μαθήματα: Μουσικών οργάνων κλασικών και μοντέρνων, Μαθήματα κιθάρας, Μαθήματα Πιάνου, Μαθήματα Φωνητικής, Μαθήματα Ντραμς, Μαθήματα Σαξοφώνου, Μαθήματα Τρομπέτας, Θεωρητικά μαθήματα (θεωρία,αρμονία,αντίστιξη,φούγκα,μοντέρνα σύνθεση), Χορωδία, Εργαστήρια «play in a band», Sound design-programming, Κινηματογραφική-προγραμματική μουσική, Junior Class – Μουσικοκινητική (για παιδιά από 18 μηνών και άνω), Προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές (τραγούδι-ερμηνεία)


Στον νέο σύλλογο στο Περιστέρι λειτουργούν και τμήματα χορών Latin, Tango, Hip Hop, Σύγχρονο, Μπαλέτο, Musical σε συνεργασία με το Unick Dance School.
 

To Unick dance school είναι ένας σύλλογος χορού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εδρεύει στο Περιστέρι.
Στη σχολή χορού διδάσκονται πληθώρα χορών και μουσικών οργάνων σε συνεργασία με το Music Road για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους.


Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα προσφέρει άριστη σωματική και ψυχική ανάταση και αγάπη για το χορό και τη μουσική. Να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε μαθητές με υψηλή και άρτια τεχνική από καταξιωμένους επαγγελματίες του είδους.

Στόχος μας η σωστή εκπαίδευση των μαθητών μας και η ανάδειξη της αγάπης τους για το χορό και τη μουσική ως μέσο ευγενούς έκφρασης.

Στην σχολή χορού διδάσκουμε:
Latin , Argentine Tango,  Κλασικό Μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός, Musical, Hip Hop, Tumbao.


Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μια ώρα δωρεάν δοκιμαστικό σε όποιο μάθημα σας αρέσει.
 

Βρείτε μας στο facebook
 

Music Road Περιστέρι
Music Road Καλλιθέα
U Nick Dance Περιστέρι
 

uni03

 

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ