Επιλέξτε μια περιοχή
ΕΛΕΑΝΑ Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΕΛΕΑΝΑ Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Σεξολόγοι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Αγ. Κωνσταντίνου 40 (Εμπορικό Κέντρο Αίθριο, 1ος όροφος, γραφ. Α.65), ΤΚ: 15124, Μαρούσι

Διεύθυνση

2111845467

Τηλέφωνο

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

ΕΛΕΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ είναι Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια και κλινική θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών, πτυχιούχος Ψυχολογίας με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Εργασιακή και Βιομηχανική Ψυχολογία.
 

Η ψυχολόγος - σεξολόγος παρέχει τις υπηρεσίες της στο γραφείο της στο Μαρούσι.

Έχει κλινική εκπαίδευση  & ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στην σεξολογία και την θεραπεία των σεξουαλικών διαταραχών. Παράλληλα έχει εξειδικευτεί στην υποστήριξη ασθενών με σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως στην έρευνα και τη μελέτη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Η μετεκπαίδευση της σε Ελλάδα και εξωτερικό αφορά στη μελέτη των σεξουαλικών προσανατολισμών, των παραφιλιών (διαστροφών) και του συνδρόμου Διαφυλικότητας.

Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει περιστατικά ανδρικής σεξουαλικής δυσλειτουργίας (στυτικής δυσλειτουργίας, διαταραχών εκσπερμάτισης κ.α.), γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας (συνδρόμου υποτονικής επιθυμίας, οργασμικής διαταραχής κ.α.), σεξουαλικής αποστροφής, παραφιλιών (ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία σε άτομα με παραφιλική συμπεριφορά, κ.α.).


Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων σε Ελλάδα και εξωτερικό με θέματα όπως «Το σεξ μετά το τραύμα της κακοποίησης», «Στυτική Δυσλειτουργία και Καταθλιπτική Συμπτωματολογία», «Σύνδρομο Διαφυλικότητας: Η ψυχική αποκατάσταση μετά την χειρουργική» κ.α.
 

Είναι μέλος:
 

  • Του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (APA)
  • Της Διεθνούς Εταιρίας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM)
  • Της Ευρωπαικής Εταιρίας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM)
  • Της Παγκόσμιας Νευροψυχαναλυτικής Εταιρείας (NPSA)
  • Του Λακανικού Πεδίου του Φόρουμ Αθηνών (EFPCL)

 


Photo Gallery

Video Gallery


Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ