ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Διακοσμητές - Διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου

Κατηγορίες

, Ίλιον

Διεύθυνση

-

Τηλέφωνο

6938978544

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Η υψηλών προδιαγραφών τεχνοτροπία απομίμησης και αναδημιουργίας υλικών είναι μια καινοτόμος πρόταση διακόσμησης, καινούρια στην Ελλάδα, μιας και η ειδική τεχνογνωσία που απαιτείται χρειάζεται ειδικές σπουδές στο εξωτερικό και εξειδίκευση.


Ο Βαγγέλης Γκούμας είναι ένας ταλαντούχος δημιουργός με εξειδίκευση στη ζωγραφική ορθομαρμάρωση (Marbling Art) και την αναδημιουργία ξύλου (Wood Graining) και άλλων υλικών σε κάθε είδους επιφάνεια.

Πλαστικό, αλουμίνιο, PVC, γύψος, μελαμίνη, μέταλλο, κολώνα, τζάμι, σωλήνας, τοίχοι, πάτωμα, ταβάνι, οροφές, όλα τα έπιπλα αλλά και τα δομικά στοιχεία κάθε είδους ( πόρτες, δοκάρια, παράθυρα κλπ), σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, όλα μεταμορφώνονται στα υλικά που ονειρεύεστε και πάντα θέλατε να αποκτήσετε.

Τα χρώματα και τα υλικά είναι ανεξίτηλα και ανθεκτικά με μακρά διάρκεια ζωής για κάθε χρήση. Δεν χαράζουν και δεν αλλοιώνονται.

Πραγματοποιούνται ακόμα και αποκλειστικές δημιουργίες με χρώματα εμπνευσμένα από έργα τέχνης, από τη φύση, από οξειδώσεις και από οτιδήποτε φαντάζεστε.

Σε κάθε περίπτωση δημιουργείται δείγμα ειδικά για τις ανάγκες και την αισθητική του πελάτη. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν τεχνοτροπίες μοναδικές για κάθε χώρο.
Τα Ειδικά Εφέ Βαφής είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος υψηλής τεχνικής που ξεπερνά απλές τεχνοτροπίες που συνήθως εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

Με εγγύηση πιστότητας κατά 100 %, ποιότητας, υψηλής αισθητικής και ανθεκτικότητας έχετε την ευκαιρία να κάνετε το χώρο σας ένα όνειρο που ζείτε καθημερινά.


Υπηρεσιες

Ανακαινίσεις καταστημάτων και  γραφείων: Σας προσφέρεται η δυνατότητα να ανακαινίσετε την επιχείρησή σας δίχως να χρειαστεί να απαλλαγείτε από τα έπιπλα ή τα δομικά στοιχεία που υπάρχουν στο χώρο. Πόρτες, παράθυρα, ντουλάπες, κάθε είδους εξοπλισμός, όλα μεταμορφώνονται ολοκληρωτικά και αναβαθμίζουν την αξία της επιχείρησής σας.

Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων: Ένας απλός κι απρόσωπος ξενώνας μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα εκλεπτυσμένο Boutique hotel χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μια ολόκληρη περιουσία και να αφιερώσετε υπερβολικό χρόνο.

Αντικέ Πατίνες: Eνα παλιό και ξεπερασμένο έπιπλο κάθε μορφής και όγκου και ανεξάρτητα από το υλικό που είναι φτιαγμένο, ένα δωμάτιο, ένα αντικείμενο, ένας τοίχος κ.α όλα μεταμορφώνονται σε  ιδιαίτερα κομμάτια υψηλής αισθητικής.


Πατίνες: Με μια τεράστια γκάμα επιλογών, χρωματικών συνδυασμών και τεχνικής, μπορείτε να φτιάξετε τον χώρο σας σε τοίχους, πατώματα, έπιπλα, κουζίνα, μπάνιο, έπιπλα κ.α σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο   από την αρχή προσδίδοντας αξία, ποιότητα, υψηλή αισθητική και μοναδικότητα.


Moναδικές τεχνοτροπίες: Ένα φθηνό έπιπλο μπορεί να φαίνεται φτιαγμένο από πολύτιμα ξύλα ή μέταλλα, να μοιάζει με αφρόξυλο θαλάσσης, ή ακόμα να είναι εμπνευσμένο από έναν αγαπημένο σας πίνακα ζωγραφικής.


Απομιμήσεις υλικών: μάρμαρα, ξύλα, πέτρα ακόμα και στοιχεία και χρωματισμοί της φύσης, οξειδώσεις, σκουριές, σπάνιες μεταλλικές αποχρώσεις κ.α είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε.


Μελέτη και Δειγματισμός: Πριν την εφαρμογή κάθε τεχνοτροπίας γίνεται δειγματισμός και προηγείται μελέτη του υλικού. Ο πελάτης πάντα πριν την εφαρμογή, βλέπει σε δείγμα την τεχνοτροπία που επιλέγει για το χώρο του.

 

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Ίλιον

Βρείτε μας και εδώ