ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Γυμναστήρια, Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Yoga

Κατηγορίες

Λυκούργου 2 & Παρασκευοπούλου (πλησίον Ξυλοτεχνίας), ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105777104

Τηλέφωνο

6978059099

Κινητό

E-mail

Λίγα Λόγια

29

χρόνια

σε λειτουργία

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ λειτουργεί απο το 1992. Καράτε - Παραδοσιακοί χοροί - Ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης
 

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), της Ομοσπονδίας ZU-ZITSU και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Επίσης, διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γεν. Γραμμ. Αθλητισμού. 
 

Τον Ιούνιο του 2018 ο σύλλογος μεταφέρθηκε σε  νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Περιστερίου,  ανάμεσα σε δύο σταθμούς μετρό, με άνετο parking.
 

Σε μία μεγάλη, σύγχρονη, κλιματιζόμενη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα (170τμ) λειτουργούν  τμήματα ΚΑΡΑΤΕ (SHITO RYU) από 4 ετών και αγωνιστικά τμήματα, καθώς το ΚΑΡΑΤΕ αποτελεί επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.  Ο σύλλογος μας παράγει πρωταθλητές και στα δύο επίσημα αγωνίσματα του ΚΑΡΑΤΕ (ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ).  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αθλητές από όλη την Αττική, επιλέγουν τον ΑΘΛΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την προπόνησή τους.
 

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετέχουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και λόγω των διακρίσεων τους σε πανελλήνιους, βαλκανικούς, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες , έχουν λάβει τα προνόμια της μοριοδότησης και της εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
 

Για κάθε παιδί που έρχεται στο σύλλογο μας, στόχος μας δεν είναι μόνο η σωματική του άσκηση, η ανάπτυξη της πειθαρχίας και των δεξιοτήτων αυτοάμυνας αλλά και η καλλιέργεια της προσωπικότητας του , η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η κοινωνικοποίησή του.
 

Προπονητής είναι ο Βασίλης Τσιακμάκης πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, κάτοχος 5 DAN. Διδάσκει, προπονεί αθλητές και φτιάχνει πρωταθλητές από το 1992.
 

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα τόσο σε προπονητικό έργο όσο και σε απόκτηση μεταλλίων.
 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
 

Σε μία πλήρως εξοπλισμένη & κλιματιζόμενη αίθουσα λειτουργούν τμήματα ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης.
 

Σε ολιγομελή τμήματα πάντα με την καθοδήγηση καταξιωμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ομαδικής γυμναστικής όπως: PILATES MAT, ΤΑΒΑΤΑ, CROSS TRAINING, BODY POWER, TAEBO, BRAZILIAN BUTT LIFT.

 

Στον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος επιπλέον διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, για ενήλικες και παιδιά.


Photo Gallery

Video GalleryΣχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Σάββατο: - , -

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Χώρος Parking:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ