HOMEWORK ΙΛΙΟΝ

HOMEWORK ΙΛΙΟΝ

Κέντρα Μελέτης - Αναγνωστήρια

Κατηγορίες

Ικάρου 35& Χρυσηίδος 58, Έναντι 2ου Δημοτικού Ίλιου & πλησίον Δημαρχείου Ιλίου, ΤΚ: 13122, Ίλιον

Διεύθυνση

2102610940

Τηλέφωνο

6979595127

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Το κέντρο μελέτης «Homework Ίλιον» είναι ένα από τις 27 εκπαιδευτικές μονάδες καθημερινής μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου του μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηρίων στην Ελλάδα «Νέο».

Εδώ ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο από έμπειρους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης των μαθητών σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Στο Homework δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται κατόπιν συνεννόησης και προσωπικής επιλογής ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Έχοντας αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία.

Στο κέντρο μελέτης μας, ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά στα σχολικά μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις συνεχείς αυξανόμενες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος και ο εκπαιδευτικός καθοδηγεί το μαθητή έτσι ώστε μέσα από αυτή τη διαδικασία ενεργητικής μάθησης να ενισχύεται η αυτενέργεια του, που συνιστά προϋπόθεση για την επιτυχημένη μαθησιακή διαδικασία. Επιπλέον, οι γονείς «απαλλάσσονται» από το καθημερινό άγχος της μελέτης των παιδιών τους και μπορούν να μένουν «ήσυχοι» πως το παιδί τους θα έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα του σχολείου του και θα έχει κατανοήσει πλήρως έννοιες και θα έχει ολοκληρώσει την σχολική ύλη που απαιτείται.

Το Homework Ιλίου με υπευθυνότητα και γνώση στοχεύει στην εμπέδωση της σχολικής ύλης και στην μετάδοση του κατάλληλου τρόπου διαβάσματος στον κάθε μαθητή. Γι’ αυτόν τον λόγο η μαθησιακή διαδικασία βασίζεται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Έτσι ο μαθητής δεν πρέπει να προσαρμοστεί ο ίδιος στις ανάγκες της σχολικής μελέτης αλλά εμείς την προσαρμόζουμε πάνω του.

Επίσης, στα κέντρα μελέτης Homework αξιοποιούμε τα αποτελέσματα του MyEduTypeTest και διαμορφώνουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης του κάθε μαθητή. Επιπλέον, με το τεστ χαρακτηριστικών προσωπικότητας Big 5, εντοπίζουμε τα 5 δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς του και τα αξιοποιούμε για μια πιο αποτελεσματική μελέτη. Tον υποστηρίζουμε με ένα εξαιρετικό online σύστημα μελέτης της schoolnet, του προσφέρουμε τον “δικό του” χώρο εργασίας, έναν ειδικά εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό που τον καθοδηγεί στη μελέτη του και αξιολογούμε καθημερινά τις επιδόσεις του.

Μαθήματα Ρομποτικής & STEM.
 

Υπεύθυνη Κέντρου Μελέτης : Ειρήνη Νίκαρη

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Καματερό, Νομός Αττικής, Πετρούπολη

Βρείτε μας και εδώ