ΑΤΛΑΝΤΑΣ - Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ by Παπαδέας Ν.

ΑΤΛΑΝΤΑΣ - Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ by Παπαδέας Ν.

Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστήρια, Γυμναστήρια, Αθλητισμός - Γυμναστική, Yoga

Κατηγορίες

Κωνσταντινουπόλεως 87 & Αρκαδίου 89 (απέναντι από Αγ. Παύλο, Μπουρνάζι), ΤΚ: 12134, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105731624

Τηλέφωνο

6945896050

Κινητό

2105731624

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

21

χρόνια

σε λειτουργία

Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών & Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

Το TAE KWON DO είναι ένα σύγχρονο Ολυμπιακό άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής. Είναι μια φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, ψυχική δύναμη, σεβασμό, αγάπη για τον συνάνθρωπό.


Το tae kwon do βοηθά στο να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο σημερινό κοινωνικό περιβάλλον.


Το TAE KWON DO μεταμορφώνει κυριολεκτικά τον χαρακτήρα ενός ατόμου, που σαν κοινωνικό φαινόμενο επιδρά στην διαμόρφωση του γενικού χαρακτήρα των ατόμων, των λαών και στις σχέσεις μεταξύ τους.


Το TAE KWON DO καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που προάγουν: Αυτοκυριαρχία, Αυτοπεποίθηση, Θάρρος, Υπομονή, Ομαδικό Πνεύμα, Ηθική Συνείδηση, Ισχυρή βούληση. Τα οποία αποτελύν βασικά στοιχεία για την σωματική και ψυχοπνευματική ολοκλήρωση της προσωπικότητας του αθλητή.


O Α.Σ. Άτλαντας ασκεί το TAE KWON DO με την καθαρά αθλητκή του μορφή με την συμμετοχή στις τοπικές, εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις αγώνων με την άσκηση μορφών αυτοάμυνας και κλασικής εκγύμνασης.

 

Ο προπονητής "ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ" :

Προπονητής Εθνική Ελλάδος TAE KWON DO
Προπονητής Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Κάτοχος 7 DAN W.T.F.

 

Ο Νίκος Παπαδέας υπήρξε προπονητής από το 1986 έως 1991 στον Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Περιστερίου με μεγάλες επιτυχίες από το 1991 έως το 2001 στο Α.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ οδηγώντας τον πολλές φορές στην πρώτη θέση στη Γενική Κατάταξη Βαθμολογίας Συλλόγων. Έχει προπονήσει σχεδόν όλους τους αθκητές και τις αθλήτριες της χώρας με ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και από το 2002 στον "ΑΤΛΑΝΤΑ" ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

 

 

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2019 στην Ισπανία οι : ΦΕΥΓΑ ΜΑΡΙΑ 5η & ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

at.metalia

Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Θεοφάνης Χουσείν Λάλας στο ταεκβοντό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στην Μαρίνα Ντ`Ορ της Ισπανίας.

atl

Ο Αθλητής του συλλόγου μας ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ είναι 5ος ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ στη τελική κατάταξη στη κατηγορία των - 55 kg στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Buenos Aires της Αργεντινής.

at2018

Τρία χρυσά μετάλλια και δύο 5ες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εφήβων Νεανίδων 2018.

atmet2


Η Αθλήτρια του Νίκου Παπαδέα, Ανδριάνα Ασπρογέρακα κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2015 στην Ρωσία.

 

atalkei

atlametalia

Το 1ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UNDER21 στην ιστορία του Ελληνικού Tae Kwon Do κατέκτησε η αθλήτρια του «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ  στην κατηγορία -53kg στο Innsbruck της Αυστρίας την 26-28/9/2014.

Πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Περιστεριώτικο Σύλλογο «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ» αν αναλογισθεί κανείς ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας  κατέκτησε την 1η θέση στο συγκεκριμένο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 16 έως 21 ετών κερδίζοντας αθλήτριες από όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα:
 

  1. Αγώνας με αθλήτρια από την Πολωνία με σκορ 7-5
  2. Αγώνας με αθλήτρια από την Ρουμανία με σκορ 6-5
  3. Αγώνας με αθλήτρια από την Γερμανία με σκορ 7-5
  4. Αγώνας με αθλήτρια από την Βουλγαρία με σκορ 7-0
  5. Αγώνας με αθλήτρια από την Ρωσία με σκορ 3-0
     

Χάλκινο μετάλλιο ο Ιωάννου Γιώργος του Ατλαντα Περιστερίου ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

ατφ2

Πρώτος σύλλογος σε όλη την Ελλάδα ο Α.Σ. Άτλαντας Περιστερίου με 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων 2016.

ατφ1

atl

atal

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής και προπονητής του «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» Νίκος Παπαδέας δήλωσε τα εξής:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό στο χώρο του αθλητισμού από το να ακούς τον Εθνικό  Ύμνο  και να βλέπεις την Ελληνική Σημαία να βρίσκεται στον υψηλότερο  ιστό και από κάτω όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος. (Αν αναλογιστούμε ότι η επιτυχία αυτή επετεύχθη σε ξένη χώρα και συγκεκριμένα στην Αυστρία)

 

Συγχαρητήρια στην Ανδριάνα που μας έκανε εθνικά υπερήφανους σε μια χρονική στιγμή που η χώρα όπως όλοι γνωρίζουμε ταλανίζετε από την οικονομική κρίση, θεωρώ ότι είναι μια αθλήτρια που έχει να προσφέρει μεγαλύτερες ακόμα διακρίσεις  στο μέλλον .

Επίσης θέλω να συγχαρώ και τις αθλήτριες

  • Ζαμπούρα Αναστασία  για την 2η θέση &
  • Δεληδημήτρη Αναστασία  για την 3η θέση


Ελλάδα κατέκτησε την 2η θέση στην Γενική κατάταξη στις Γυναίκες.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες και προπονητές που συμμετείχαν με τα ελληνικά χρώματα στο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς και τους προπονητές.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Περιστέρι, Πετρούπολη

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ