ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Νευρολόγοι

Κατηγορίες

1) Κονδύλη 5 (πλησίον ΗΣΑΠ - άνωθεν ΕΛΤΑ), ΤΚ: 15122, Μαρούσι

Διεύθυνση

2) Χελμού 24 (πολυιατρείο Medica), ΤΚ: 14565, Άγιος Στέφανος

Διεύθυνση

2155255964

Τηλέφωνο

6939101181

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Είναι ειδικός Νευρολόγος και έχει το ιατρείο του στο Μαρούσι (πλησιόν ΗΣΑΠ,άνωθεν ΕΛΤΑ). Ο Αριστείδης Βασιλείου είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικοτητά της Νευρολογίας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ''Άγιοι Ανάργυροι'', όπου εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση παθήσεων του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος.

 

Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στο Νευροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου ''Ερυθρός Σταυρός'' (ηλεκτρομυογράφημα, desmedt, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) καθώς και στο ιατρείο Επιληψίας του Γ.Ν.Α ''Ευαγγελισμός''. 
 

Έχει εξειδίκευση στη Νευρολογική Κλινική και στη Μονάδα Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στη Μ.Βρετανία στο  Southmead Hospital,Bristol,UK

Ο ιατρός είναι εξωτερικός συνεργάτης στο ''ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ'' Hospital Center και του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού καθώς και επιστημονικά υπεύθυνος στο Νευρολογικό τμήμα του Διαγνωστικού κέντρου ''Χρήστου''.
 

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας.

 

Το ιατρείο ασχολείται με την πρόληψη  και διερεύνηση αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, άνοιας (πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, test μνήμης), τρόμου, διάγνωση και αντιμετώπιση ν.Πάρκινσον και άλλων κινητικών διαταραχών.

Επίσης, ασχολείται με τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία επιληψίας, ημικρανιών και άλλων τύπων κεφαλαλγίας, ιλίγγου, καθώς και τη διερεύνηση και αντιμετώπιση  του χρόνιου νευροπαθητικού πόνου, διαταραχών βάδισης,ύπνου και όρασης.

Επιπλέον, ειδικεύεται στη διερεύνηση και αντιμετώπιση πολυνευροπαθειών και μονονευροπαθειών (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πάρεση προσωπικού, νευραλγία τριδύμου), διάγνωση και αντιμετώπιση σκλήρυνσης κατά πλάκας και άλλων απομυελινωτικών παθήσεων.

Αναλαμβάνει και περιστατικά με νευρολογικές εκδηλώσεις σε συστηματικά νοσήματα και καταθλιπτικές συνδρομές.

 

Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση, πιστοποιητικά ΚΕΠΑ και πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον.


Photo Gallery

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: - , -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού. Επισκέψεις κατ'οίκον (κατόπιν συννενόησης)

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ