ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

Κέντρα Μελέτης - Αναγνωστήρια

Κατηγορίες

1) Ελευθερίου Βενιζέλου 104, 2) Αγίας Λαύρας 119, Πετρούπολη

Διεύθυνση

3) Πεισάνδρου 8 Ανθούπολη, Περιστέρι

Διεύθυνση

1) 2105054330, 2) 2105055330, 3) 2155054330

Τηλέφωνο

6947188506

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

24

χρόνια

σε λειτουργία

Τα Κέντρα Μελέτης μας:
                              

  1. Πετρούπολη, Ελ.Βενιζέλου 104, 210-5054330
  2. Πετρούπολη, Αγ.Γλυκερίας 119, 210-5055330
  3. Περιστέρι, Πεισάνδρου 8, 215-5054330
     

Εμπιστευθείτε την πρόοδο του παιδιού σας σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, που από το 1996 ειδικεύεται & υλοποιεί σχολικά  προγράμματα μελέτης.  Η τεχνογνωσία μας, αποκλειστικά σε συστήματα μελέτης, μας διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο που πειραματίζεται στην απαιτητική μέθοδο της Μελέτης.

Γνωρίστε το Αναγνωστήριο, έναν αυθεντικό χώρο μελέτης και απογειώστε τη καθημερινότητα, τις επιδόσεις και την αυτοεκτίμηση του παιδιού σας.
 

Αναγνωστήριο Δημοτικού

Μαθαίνουμε στους μαθητές του Δημοτικού  να οργανώνουν τον χρόνο μελέτης τους. Έτσι, τους απομένει χρόνος για δραστηριότητες, στοιχείο απαραίτητο για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους.
Έμπειροι δάσκαλοι βοηθούν τους μαθητές να διαβάζουν τα μαθήματα τους, εξηγούν τις απορίες τους, συμπληρώνουν με υποστηρικτικό υλικό τις ενότητες τόσο της Γλώσσας όσο και των Μαθηματικών, προετοιμάζοντας τους για το Γυμνάσιο.  Επίσης, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα τις ιδιαιτερότητες στις μαθησιακές δυσκολίες.

Έτσι οι γονείς απαλλαγμένοι από την ενασχόληση με το διάβασμα του παιδιού τους έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το ουσιαστικό κομμάτι τους, τη σωστή διαπαιδαγώγησή.
 

Κέντρο μελέτης Γυμνασίου    

Καθημερινά λειτουργεί πρόγραμμα προετοιμασίας και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου. Στόχος είναι η ανάπτυξη πολύπλευρου τρόπου σκέψης και  η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τη γνώση.  
Ο μαθητής δεν μαθαίνει να διαβάζει έχοντας συνέχεια κάποιον πλάι του όπως συμβαίνει στα ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά αγωνίζεται μόνος του, αποκομίζοντας τα οφέλη της δυναμικής της ομάδας. Έχει τόση βοήθεια, όση του χρειάζεται πραγματικά.


Στο Γυμνάσιο οι περισσότεροι μαθητές έχουν πολλές δραστηριότητες (ξένες γλώσσες, κ.λπ.) παραμελώντας πολλές φορές τα σχολικά μαθήματα. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης διευκολύνοντας τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.


Οι μαθητές μαθαίνουν πώς πρέπει να διαβάζουν, καλύπτουν κενά προηγούμενων τάξεων και ολοκληρώνουν την φοίτηση τους στο Γυμνάσιο έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις για το Λύκειο.
Αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία τυχόν μαθησιακές δυσκολίες, διατηρώντας ψηλά τις προσδοκίες για κάθε μαθητή. Στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο, οργανώνουμε ενισχυτική διδασκαλία για την κάλυψη των αδυναμιών του σε κάθε μαθητή.

 


Έντυπα

 ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ

Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο (μέρες):

Δευτέρα - Σάββατο

Ωράριο (ώρες):

14:30 - 21:00

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Καματερό, Νομός Αττικής, Περιστέρι, Πετρούπολη

Βρείτε μας και εδώ