ΠΕΠΤΙΚΟ & ΥΓΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΠΕΠΤΙΚΟ & ΥΓΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

2104177611

Τηλέφωνο

6974352770

Κινητό

Πλάτωνος 12, ΤΚ: 18535, Πειραιάς

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος.

Η Βασιλική Αρβανίτη σπουδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί στα νοσοκομεία Κεφαλλονιάς, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.  Έλαβε υποτροφίες από την" Ελληνική Εταιρία Μελέτης του Ήπατος" και από το "Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής -ΕΛΙΓΑΣΤ". Εξειδικεύτηκε στο τμήμα μεταμοσχεύσεων ήπατος του νοσοκομείου Royal Free Hospital του Λονδίνου.
 

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά απο το 2009.

Υπήρξε υπέθυνη του ηπατολογικού τμήματος του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν μέχρι το 2012. Από το 2013 ως το 2015 συνεργάστηκε με το δίκτυο γιατρών SOS.

Είναι συνεργάτης της γενικής κλινικής Πειραιά "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", της "ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ" Πειραιά, του θεραπευτηρίου "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ". Έχει λάβει μέρος σε πολλές παρουσίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια. Εχει γράψει πολλά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
 

Στο ιατρείο της εκτός από ιατρική επίσκεψη για γαστρεντερολογικής φύσεως θέματα όπως γαστρίτιδα, κολίτιδα, ευερέθιστο έντερο, αιμορραγία πεπτικού, έλκος, κοιλιοκάκη, ψυχοσωματικά πραγματοποιεί: γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, αφαίρεση πολυπόδων, Διερεύνηση αναιμίας, έλεγχο του ελικοβακτηριδίου με τεστ αναπνοής.


Ασχολείται και με τις εναλλακτικές θεραπείες (Reiki, Thetahealing).

Θεωρεί πως θα να είμαστε σωματικά υγιείς πρέπει να είμαστε και ψυχικά υγιείς.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.peptiko.com

 


Photo Gallery

Σχόλια

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ