Επιλέξτε μια περιοχή
ΠΕΠΤΙΚΟ & ΥΓΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΠΕΠΤΙΚΟ & ΥΓΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Γαστρεντερολόγοι

Κατηγορίες

Ηρώων Πολυτεχνείου 59 (3ος όροφος), ΤΚ: 18535, Πειραιάς

Διεύθυνση

2104177611

Τηλέφωνο

6974352770

Κινητό

2104177611

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος.

Η Βασιλική Αρβανίτη σπουδασε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρετησε το αγροτικό της στην Κεφαλλονιά. Εργάστηκε στα νοσοκομεία Κεφαλλονιάς, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Έλαβε υποτροφίες από την" Ελληνική Εταιρία Μελέτης του Ήπατος" και από το "Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής -ΕΛΙΓΑΣΤ". Έκανε έρευνα και εξειδικεύτηκε στο τμήμα μεταμοσχεύσεων ήπατος του νοσοκομείου Royal Free Hospital του Λονδίνου.
 

Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2009 ιδιωτεύει στον Πειραιά. Μέχρι το 2012 ήταν υπέθυνη του ηπατολογικού τμήματος του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν. Από το 2013 ως το 2015 συνεργάστηκε με το δίκτυο γιατρών SOS.

Είναι συνεργάτης της γενικής κλινικής Πειραιά "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", της "ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ" Πειραιά, του θεραπευτηρίου "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ". Έχει πολλές παρουσίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια. Εχει γράψει πολλά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
 

Γαστροσκόπηση, Κολονοσκόπηση, Αφαίρεση πολυπόδων, Διερεύνηση αναιμίας, Κοιλιακά άλγη, Διάρροιες, Δυσκοιλιότητα, Αιμορροΐδες, Ελικοβακτηρίδιο, Δυσπεψία, Διαταραχές κενώσεων, Αιμορραγία πεπτικού, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Έλκος, Γαστρίτιδα, Φλεγμονώδεις παθήσεις εντέρου, Κολίτιδες, Ευερέθιστο έντερο, Κοιλιοκάκη, Εκκολπώματα, Παθήσεις του ήπατος, Ψυχοσωματικά. 
 

Ασχολείται και με τις εναλλακτικές θεραπείες (Reiki, Thetahealing).

Αυτό που πιστεύει  είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σωματικά υγιείς, αν δεν είμαστε και ψυχικά. Για το λόγο αυτό δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία των ασθενών.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.peptiko.com

 


Photo Gallery

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ