SO EASY ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

SO EASY ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Φροντιστήρια - Κέντρα Ξένων Γλωσσών , Ιδιωτικές Σχολές, Δημιουργικά Εργαστήρια Παιδιών

Κατηγορίες

Λεωφόρος Δημοκρατίας 9 Μελίσσια (έναντι οδού Πεντέλης 110), ΤΚ: 15127, ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Διεύθυνση

2108037871

Τηλέφωνο

2108037873

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

“Σε κάθε ακαδημαϊκή χρονιά το εκπαιδευτικό προσωπικό του SoeasyΜελισσίων με τον πλούτο των εμπειριών του στη διδασκαλία, στηρίζει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά στην πορεία για την απόκτηση έγκυρων πιστοποιήσεων.

Σ’ εμάς το ταξίδι προς τη γνώση έχει ατομικό διαβατήριο για κάθε μαθητή μας και πολλά εισιτήρια στον κόσμο της γνώσης, της δημιουργικότητας, της φαντασίας!!
 

Στα μονοπάτια της βιωματικής μάθησης θα έχετε σε κάθε βήμα δίπλα σας την έμπειρη εκπαιδευτική μας ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά.

Μαζί μου θα μοιραστείτε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας, τη χαρά της επίτευξής τους, αλλά και τις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Όλα αυτά με ειλικρίνεια και πραγματική διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε με ένα ζεστό χαμόγελο!!”

 

Ελευθερία Κόρδατζη
Διευθύντρια Σπουδών So Easy Μελισσίων
MA in Applied Linguistics

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ TOEIC:
 

  • Διδακτικές ώρες
  • Βιβλία
  • Συμμετοχή στις εξετάσεις

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!
Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2017.

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SoEasy® καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.


 Στο εκπαιδευτήριο SoEasy Μελισσίων διδάσκουμε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ρώσικα και Τούρκικα με έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό με απόλυτη προτεραιότητα τους στόχους και τις ανάγκες των σπουδαστών μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Δημιουργούμε τμήματααυστηρά ομοιογενή και ολιγομελή 4-8 ατόμων προνηπιακά, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων. Η ευελιξία μας μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα με δυνατότητα επιλογής μεταξύ τμημάτων κανονικού και εντατικού ρυθμού σε πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή ή βραδινή βάση. Η βιβλιογραφία μας εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από το Ακαδημαϊκό μας τμήμα ακολουθεί πλήρως όλες τις νέες πρακτικές διδασκαλίας και συμβαδίζει με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στους τρόπους εξέτασης των διπλωμάτων όλων των γλωσσών.

 
Οι μαθητές μας προετοιμάζονται και συμμετέχουν με επιτυχία που φτάνει το 100% σε όλα τα διπλώματα των επίσημων φορέων διεξαγωγής εξετάσεων, όπως η HAU, τοBritishCouncil, το IFG, το Goethe, τοΙταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο. Άλλωστε, το SoEasyΜελισσίων είναι συνεργάτης της HAU (Ελληνοαμερικάνικη Ένωση)και ανήκει στο δίκτυο των επίσημα  συνεργαζόμενων φορέων του IFG(Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος). Επίσης, προετοιμάζουμε με απόλυτη επιτυχία (99%) υποψηφίους για τα πτυχία  TOEFL, TOEFL Junior, BCCE, ALCE,  TOEIC, IELTS, GMAT και GRE!

 

Στους ενήλικες σπουδαστές μας προσφέρουμε ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών 5 επιπέδων σε μόλις 9 μήνες με την αποκλειστική βιβλιογραφία So Easy!!

 

Στο εκπαιδευτήριό μας πραγματοποιούμε επιχειρησιακά προγράμματα σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και σε όλα τα επίπεδα με δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.  Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών που προκύπτουν σε μια σύγχρονη επιχείρηση.

 

Ο όμιλος So Easy, σε μια ακόμα καινοτομία του, προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία εκπαίδευσης και πιστοποίησης νομικών με τις εξετάσεις TOLES,  αλλά και την Terminologie Juridique (Γαλλική νομική ορολογία) αποκλειστικά για νομικούς με αποκλειστική βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές.

 

Συνεργασίας και διακρίσεις:

 

Το SoEasyΜελισσίων ανήκει στο επίσημο δίκτυο των συνεργαζόμενων φορέων με το IFG(Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος).

Τα SoEasyείναι βραβευμένοι συνεργάτες της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (HAU) και είναι μέλη του HellenicEnglishCouncilτο οποίο είναι εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο του CambridgeESOLExaminationsγια τους σπουδαστές των μελών του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο όμιλος SoEasy κέρδισε τα βραβεία BestCustomerOrientedFranchise (FranchiseAward 2010-2011), BeSpoken (FranchiseAward 2011-2012) και BestFranchiseWorkplace (FranchiseAward 2016).

 

Soeasy for Busy:
 

Με την εμπειρία 22 ετών στον χώρο των ξένων γλωσσών. Με την κορυφαία ακαδημαϊκή ομάδα/ με την εγγύηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ξένων γλωσσών με εξειδίκευση στους ενήλικες, η μέθοδος εκμάθησης SoEasyforBusy, αποτελεί την απάντηση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες των ενήλικων σπουδαστών.
 

Η μέθοδος αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από την Ακαδημαϊκή ομάδα της SoEasy για 3 ολόκληρα χρόνια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει λύσεις στις συνήθεις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η μέθοδος εκμάθησης SoEasyforBusy, είναι σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ενήλικα, προσφέροντάς του το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με το αντίστοιχο περιεχόμενο γνώσεων, που τον οδηγεί γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, στην επίτευξη του στόχου του!!

 

Τα οφέλη της μεθόδου SoEasyforBusy συνοψίζονται στα εξής σημεία:

  • Από 10% λιγότερος χρόνος για διάβασμα στον ελεύθερο χρόνο του σπουδαστή!
  • Από 30% λιγότερος χρόνος στην συνολική διάρκεια φοίτησης!
  • 15% επιπλέον αύξηση στα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας!

 


SoeasyApp!:
 

Το μοναδικό application τουSoeasy για γονείς και μαθητές παρέχει άμεσα ενημέρωση για στοιχεία όπως διδακτέα ύλη, απουσίες, εβδομαδιαίο πρόγραμμα, βαθμολογία και πολλά άλλα!

 

Βιωματικά παραμύθια:

Η εκπαιδευτικός – διευθύντρια σπουδών του SoEasy Μελισσίων Ελευθερία Κόρδατζη διασκευάζει γνωστά παραμύθια προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους μια ανεπανάληπτη εμπειρία γνώσης, διασκέδασης και βιωματικού παιχνιδιού με ταυτόχρονη εξάσκηση της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας.

Ελάτε να μας γνωρίσετε!! Το εκπαιδευτήριό μας λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως και τις 22:00 και το Σάββατο 10:30-14:30.

 

SoEasy Μελισσίων
Λ. Δημοκρατίας 9,
15127, Μελίσσια
(έναντι οδού Πεντέλης 110)
Τ: 2108037871 και 2108037873ΥΠΕΥΘΥΝΗΣΠΟΥΔΩΝ:


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΡΔΑΤΖΗ
Master in Applied Linguistics


Έντυπα

SO EASY ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  SO EASY ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  SO EASY ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ so easy

Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Λεωφόρος Δημοκρατίας 9 Μελίσσια (έναντι οδού Πεντέλης 110), ΤΚ: 15127, ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Σάββατο: -

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΡΙ

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Μπείτε εύκολα στον οδηγό πόλης που ψάχνετε

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Βρείτε μας και εδώ