ORTHOMEDICARE

ORTHOMEDICARE

Ιατρικά - Θεραπευτικά Είδη, Ορθοπεδικά - Αναπηρικά Είδη

Κατηγορίες

Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, ΤΚ: 12244, Αιγάλεω

Διεύθυνση

2105914944, 2105914967

Τηλέφωνο

6944513967

Κινητό

2105914944

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Επισκεφθείτε το e-shop μας www.orthomedicare.com.gr  για να δείτε πάνω από 3.500 κωδικούς με αναλυτική περιγραφή ανά πάθηση.
Δωρεάν άμεση αποστολή εντός 24ωρών στο χώρο σας.

 

Με παρουσία πάνω από 16 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, ορθοπεδικές κατασκευές, η οποία απευθύνεται σε πελάτες λιανικής.

 

Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών με τη σωστή καθοδήγηση των ΑΜΕΑ και όχι μόνο, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι' αυτούς βοηθήματα.


 
Όλα τα προϊόντα με τα οποία προμηθεύεται τα κατάστημά μας είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους
φορείς ( διαθέτουν CE και πιστοποίηση ISO).
 
Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών προϊόντων.
 


Η Orthomedicare διαθέτει δήλωση συμμόρφωσης της υπουργικής απόφασης 1348, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛEΟΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ( ΑΠΟ 1/2/2013 ) ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ : Της εταιρείας MOBIAKCARE (μεγαλύτερη εταιρεία διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων της Ελλάδος), της Γερμανικής WEINMANN στις συσκευές C-PAP και στις συσκευές οξυγόνου , επίσης της Γερμανικής BURMEIER στην τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών !

 

Επίσης η επιχείρησή μας μέσω του νέου μας site www.medical-rent.gr, διακινεί -μισθώνει σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αναπνευστικές συσκευές C-PAP, Bi-PAP, συμπυκνωτές οξυγόνου και νεφελοποιητές, νοσοκομειακά κρεβάτια και αναπηρικά αμαξίδια, όλων των επωνύμων εταιρειών.

 

Είμαστε επαγγελματίες στο χώρο και έχουμε αναπτύξει σύστημα ποιότητας και ορθής διαχείρισης των αναπνευστικών από την Αγγλική εταιρεία Loyds,
ακολουθούμε όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

 

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥEΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟΙ ΜΕ ΣΤΑΘΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ <30 DB!

 

Η συντήρηση από την επιχείρησή μας γίνεται σχολαστικά τακτικά, οι συσκευές ελέγχονται με οξυγονόμετρο για την υψηλή παροχή σε % οξυγόνου, τα φίλτρα αέρος αλλάζονται κάθε 3000 ώρες, (τηρείται ημερολόγιο λειτουργίας της συσκευής ), σε κάθε νέο ασθενή γίνεται αλλαγή αντιβακτηριδιακού φίλτρου και επίσης όλες οι συσκευές μας έχουν ειδική φλογοπαγίδα για την αποφυγή ανάφλεξης (το οξυγόνο είναι ένα εύφλεκτο αέριο ).

 

Η medical-rent.gr παρέχει 24ωρο σέρβις στα οξυγόνα στους πελάτες της και παρέχει επίσης με την ενοικίαση του συμπυκνωτή μια εφεδρική φιάλη 3ltr σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή ένα οξύμετρο δακτύλου για τον έλεγχο οξυγόνουστο αίμα ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ 24%) ΤΟ ΜΗΝΑ ή με συνταγή Δωρεάν!

 

Από την επιχείρησή μας λαμβάνονται όλες οι ενέργειες για να διασφαλίσουμε στον ασθενή την υψηλή ποιότητα παροχής οξυγόνου σε πολύ προσιτή τιμή.

Επίσης το τμήμα service μας επισκευάζει στο χώρο μας την συσκευή σας και σας παρέχει εφεδρικό συμπυκνωτή για το διάστημα αυτό.

Συνεργάτες και προμηθευτές μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες αναπνευστικών στον Ελλαδικό χώρο.

 

Εκπροσωπούμε στα νευρολογικά προϊόντα ξένους οίκους και διανέμουμε Πανελλαδικά βοηθήματα νευρολογικής αποκατάστασης σε καταστήματα
ορθοπεδικών ειδών.
 

Για χονδρικό εμπόριο ορθοπεδικών ειδών επισκεφθείτε το site μας orthosolutions.gr.
Πιστοποιημένοι κατασκευαστές από την ΕΟΦ στα ορθοπεδικά είδη.
 

Η ORTHOMEDICARE καινοτομεί και παρέχει πλέον το απόλυτο πέλμα στον πελάτη της ! Τεχνολογία αιχμής στη μέτρηση και κατασκευή ορθοπεδικών και διαβητικών πελμάτων!

Ένας από τους κορυφαίους πελματογράφους που εκτός από την απόλυτη τρισδιάστατη απεικόνιση του ποδιού με τις ιδιαιτερότητές του ( βλαισοποδία ,ραιβοποδία, πλατυποδία, έλκη , γαμψοδακτυλίες , σφυροδακτυλίες , κάλους , κότσι, κ.α ) μετρά με απόλυτη ακρίβεια την κατανομή φορτίων των ποδιών του εξεταζόμενου σε όρθια και καθιστή θέση!

Έτσι μπορούμε πλέον να σας κατασκευάσουμε το απόλυτο εξατομικευμένο πέλμα λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους του άκρα πόδα.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας κάνουμε ένα πελματογράφημα δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση αγοράς ή κατασκευής πελμάτων ! Η εξέταση γίνεται απο εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές για ποδολογικές παθήσεις.
 

Αξίζει τον κόπο κάνετε μια εξέταση δωρεάν .......γιατί η υγεία των ποδιών σας είναι σημαντική !!
Κορυφαία ποιότητα κατασκευής πελμάτων με την κατάλληλη πυκνότητα υλικού, λαμβάνοντας πάντα υπ΄όψιν το σωματικό σας βάρος !
Δίνουμε 1 Χρόνο εγγύηση στα πέλματα !
 

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσκολίας των συνανθρώπων μας να αγοράσουν το βοήθημα που έχουν ανάγκη, πουλάμε τα είδη μας στην
ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς !

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς με εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον!

Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρουμε σ' εσάς για αγορές άνω των 50 Ευρώ, ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!
 

ΣΤOΧΟΣ ΜΑΣ: Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

 

www.orthomedicare.gr

orthomedicare.com.gr

www.medical-rent.gr

orthosolutions.gr


Σύμβαση με ταμεία.

eopyy
 

Tags: ορθοπεδικά, ορθοπεδικά είδη, οξυγόνο, αναπηρικά, νοσοκομειακά κρεβάτια, νάρθηκες, ενοικίαση ορθοπεδικών, ιατρικό οξυγόνο,  αναπηρικό αμαξίδιο,  αναπηρικά αμαξίδια, κηδεμόνες, κνημοποδικός νάρθηκας , πελματογράφημα, ορθοπεδικοί πάτοι, Κηδεμόνες κορμού boston, αναπνευστικά βοηθήματα,  c-pap,  νεφελοποιητές, Τεχνητά μέλη, κηδεμόνας σκολίωσης, κηδεμόνας κύφωσης, μηροκνημοποδικός νάρθηκας, χονδρικό εμπόριο ορθοπεδικων ειδών, orthosolutions.gr, ορθοπεδικά είδη Αθήνα


Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βρείτε μας και εδώ