ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. ΜΑΜΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. ΜΑΜΑ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Ιερά Οδός 253 Β & Θηβών (είσοδος απο Πλ. Ελευθερίας 1), ΤΚ: 12241, Αιγάλεω

Διεύθυνση

2105316906

Τηλέφωνο

6970021313

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

11

χρόνια

σε λειτουργία

Ψυχολόγος MSc, Γνωσιακή - συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία.
 

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με άδεια άσκησης επαγγέλματος και ειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο (M.Sc.) στην Ψυχική Υγεία, στο King’s College Institute of Psychiatry του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Έχει επιπλέον μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και είναι κάτοχος του Διπλώματος Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας, αναγνωρισμένο από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) και την European Association for Behavioural and Cognitive Therapy (EABCT).

Ασχολείται με την αποασυλοποίηση και κοινωνικοοικονομική επανένταξη ψυχικά ασθενών και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές. Έχει προσφέρει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ένα ευρύ φάσμα πληθυσμών, όπως μακροχρόνια ανέργους, άτομα τρίτης ηλικίας, γυναίκες και νέους που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό, μετανάστες και παλιννοστούντες, ως υπεύθυνη συντονισμού προγραμμάτων ολοκληρωμένων παρεμβάσεων υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
 

Η Ψυχολόγος Ευτυχία Μάμα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω.
Προσφέρει υπηρεσίες γνωσιακής – συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε εφήβους και ενήλικες σε ατομικό επίπεδο, καθώς και συμβουλευτική γονέων και ζεύγους.  
 

Υπηρεσίες: Γνωσιακή – συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική. 
Αντιμετώπιση άγχους, κρίσεων πανικού, φοβιών, έμμονων ιδεών, διαταραχών διάθεσης, κατάθλιψης, διαχείριση κρίσεων, πένθους-απώλειας, αντιμετώπιση διαταραχών πρόσληψης της τροφής-παχυσαρκίας, προβλήματα σχέσεων, επαγγελματικές δυσκολίες, διαχείριση θυμού, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, διεκδικητικότητας, κοινωνικών δεξιοτήτων, αντιμετώπιση αναβλητικότητας.

 


Photo Gallery

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ