Επιλέξτε μια περιοχή
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες - Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Κατασκευαστικές - Τεχνικές Εταιρείες, Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Κατηγορίες

Κωλέττη 76 & Μουτσοπούλου, ΤΚ: 18537, Πειραιάς

Διεύθυνση

2105445466

Τηλέφωνο

6944222747

Κινητό

2105445882

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Το τεχνικό – μελετητικό γραφείο των Πολιτικών Μηχανικών ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ ιδρύθηκε το 1995. Ασχολείται με τον σχεδιασμό κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων καθώς και με πάσης φύσεως κτιριακά έργα (νέες κατασκευές, προσθήκες, αλλαγές χρήσεως, ενισχύσεις) τα οποία απαιτούν την έκδοση οικοδομικής αδείας. Οι συνεργάτες αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι,  τοπογράφοι μηχανικοί και διακοσμητές, συνθέτουν την μελετητική ομάδα που απαιτεί κάθε έργο. Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι ότι κάθε έργο και κάθε πελάτης είναι μοναδικός και το κτίριο που μας δίνεται προς μελέτη είναι πιθανά το έργο της ζωής του. Ως εκ τούτου οφείλουμε να σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις κτιριολογικές απαιτήσεις του πελάτη – χρήστη, προτείνοντας λύσεις με κυρίους άξονες την κατασκευαστική και στατική αρτιότητα, την λειτουργικότητα, την εργονομία, την υψηλή αισθητική άλλα και την οικονομία. Καθήκον μας είναι η πλήρης συμμετοχή στη διαδικασία ενός έργου, από την προκαταρκτική ιδέα μέχρι την υλοποίηση.Το Τεχνικό γραφείο Λαζαρόπουλου – Καραντάση και συνεργατών μηχανικών, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες βάσει του νέου Νόμου 4178/2013 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.Η ρύθμιση των αυθαιρέτων χώρων και πλήρης νομιμοποίηση σε κάποιες περιπτώσεις με την έκδοση οικ. Άδειας σε δεύτερο χρόνο, γίνεται από το γραφείο μας γρήγορα και με τον οικονομικότερο τρόπο.

Ειδικές τιμές, γίνονται σε ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ) καθώς επίσης σε τακτοποίηση περισσότερων από ένα αυθαιρέτων χώρων ανά ιδιώτη.

Ο νέος κύκλος νομιμοποιήσεων αφορά ακίνητα με αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις και παραβάσεις που έχουν υλοποιηθεί έως την 28η .07.2011. Οι κατηγορίες ανάλογα με την ημερομηνία κατασκευής τους είναι οι εξής :
α. Προ της 9ης /06/1975 με πρόστιμο 500€ ,
β. προ της 1ης.01.1983,
γ. προ της 31ης.12.2003 και
δ. μέχρι την 28η .7.2011.Ο νέος Νόμος θα διαρκέσει μέχρι 6 Φεβρουάριο του 2016.

Συντάσσονται ηλεκτρονικές βεβαιώσεις και τοπογραφικά σχεδιαγράμματα (με συντεταγμένες ΕΓΣΑ 87) για δικαιοπραξίες, εκτιμήσεις ακινήτων καθώς επίσης και πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίου.
Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε εάν έχετε αυθαίρετες κατασκευές ή ποιες είναι αυτές ζητήστε από το γραφείο μας ένα δωρεάν Πολεοδομικό Έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαστε διασφαλισμένοι για τυχόν μελλοντική μεταβίβαση ή γονική παροχή του ακινήτου.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ