ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες - Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Κατασκευαστικές - Τεχνικές Εταιρείες, Ενεργειακοί Επιθεωρητές

Κατηγορίες

Κωλέττη 76 & Μουτσοπούλου, ΤΚ: 18537, Πειραιάς

Διεύθυνση

2105445466

Τηλέφωνο

6944222747

Κινητό

2105445882

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Αρχιτεκτονικό – Τεχνικό Γραφείο.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Civil Design Group των Πολιτικών Μηχανικών Γιώργου Λαζαρόπουλου & Δήμητρας Καραντάση λειτουργεί από το 1995 στον Πειραιά.
 

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στη μελέτη κτιριακών έργων, όπως κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, τα οποία απαιτούν την έκδοση οικοδομικής αδείας.
Η ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, τοπογράφους & διακοσμητές.


Παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
  • Στατικές μελέτες
  • Έκδοση οικοδομικών αδειών
  • Έκδοση άδειας λειτουργίας
  • Ρυθμίσεις αυθαιρέτων  
  • Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακή Απόδοσης
  • Επίβλεψη τεχνικών έργων
  • Φωτοερμηνεία Αεροφωτογραφίας


Η σύγχρονη ματιά μας σε θέματα αρχιτεκτονικής, η εμπειρία μας και ο σωστός σχεδιασμός εγγυούνται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας σε κάθε στάδιο της υλοποίησης και σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας, την λειτουργικότητα την οικονομία και την αισθητική.
 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Λαζαρόπουλου – Καραντάση και συνεργάτες μηχανικοί, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες βάσει του νέου Νόμου 4014/2011 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
 

Η ρύθμιση των αυθαιρέτων χώρων και η πλήρης νομιμοποίηση σε κάποιες περιπτώσεις με την έκδοση οικοδομικής άδειας, γίνεται άμεσα από το γραφείο μας με προσιτές τιμές.

Τέλος συντάσσονται ηλεκτρονικές βεβαιώσεις και τοπογραφικά σχεδιαγράμματα (με συντεταγμένες ΕΓΣΑ 87) για δικαιοπραξίες, εκτιμήσεις ακινήτων καθώς επίσης και πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίών.

 

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ