ΣΟΥΡΠΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΣΟΥΡΠΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

2108942394

Τηλέφωνο

6972968225

Κινητό

Ανδρέα Παπανδρέου 11, ΤΚ: 11675, Γλυφάδα

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

14

χρόνια

σε λειτουργία

Φυσικοθεραπευτής.
 

Λίγα λόγια για τη φυσιοθεραπεία

Η Φυσιοθεραπεία (Physical Therapy) είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα (κίνηση, φως, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.) που χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πτυχιούχο Φυσιοθεραπευτή, για θεραπευτικούς σκοπούς.
Η Φυσικοθεραπεία έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων (Ορθοπαιδική ή Ορθοπεδική), Νευρολογία, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Παιδιατρική, Πνευμονολογία, Παιδιατρική, Ουρολογία κ.λπ.).

Βιογραφικό

Φραγκίσκος Σούρπης
Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1983. Tο 2001 πέρασε στη σχόλη φυσιοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας όπου και αποφοίτησε το 2006. Μετά το πέρας της στρατιωτικής θητείας πραγματοποίησε με επιτυχία μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Sheffield Hallam University στην Αγγλία. Μετά την επιστροφή από την Αγγλία το 2010 ξεκίνα η λειτουργία του φυσιοθεραπευτηρίου στο κέντρο της Γλυφάδας. Το φυσιοθεραπευτήριο βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 11 (πρώην Αθηνών) στον πρώτο όροφο, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο με σύγχρονα μέσα αποκατάστασης.

The ExtenTrac® Elite

Extentrac ® Elite είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μη χειρουργική συσκευή για τη θεραπεία πόνου στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης και στα πόδια.

Η Elite Extentrac ® έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει την πίεση στις δομές που μπορεί να προκαλούν πόνο χαμηλά στην πλάτη μέσω αποσυμπίεσης των μεσοσπονδύλιων δίσκων και πτυχών των αρθρώσεων, δηλαδή, την ανακούφιση της σπονδυλικής στήλης με μετακινήσεις, αλλαγές θέσης και κίνηση.

Στην καρδιά της ExtenTrac ® Elite βρίσκεται ένα σύστημα M3D και η τεχνολογία -(multidirectional αποσυμπίεση δίσκων) η πρώτη του είδους 3D συστήματος εντοπισμού θέσης της σπονδυλικής στήλης- η οποία επιτρέπει την εφαρμογή της αποσυμπίεσης από πολλαπλές κατευθύνσεις. Αυτό στοχεύει ειδικά το δίσκο, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συσκευές αποσυμπίεσης που περιορίζουν την εφαρμογή της μετακίνησης στην αξονική θέση.

Αντί να περιορίσει την κατεύθυνση της εφαρμοσμένης αποσυμπίεσης αξονικά ή γραμμικά, ExtenTrac ® Elite με την τεχνολογία M3D ο θεραπευτής μπορεί εύκολα να εφαρμόσει εξατομικευμένη θεραπεία και να χρησιμοποιήσει αποδεδειγμένα μοναδική θεραπεία με βάση τα πρωτόκολλα της παθολογίας κάθε ασθενούς.

Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη άνεση στον ασθενή και υψηλότερα αποτελέσματα της θεραπείας.


Photo Gallery

Σχόλια

Βρείτε μας και εδώ