Επιλέξτε μια περιοχή
Γ. Ξηντάρας & Συνεργάτες MSc - Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ¨ΕΠΑΦΗ¨

Γ. Ξηντάρας & Συνεργάτες MSc - Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ¨ΕΠΑΦΗ¨

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Ψυχίατροι, Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές, Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Παιδοψυχίατροι

Κατηγορίες

1) Λεωφ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Αγία Παρασκευή

Διεύθυνση

2) Παν. Τσαλδάρη & Σαρανταπόρου (πλησίον Μετρό Περιστερίου), Περιστέρι

Διεύθυνση

1) 2106619177, 2) 2105770353

Τηλέφωνο

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

13

χρόνια

σε λειτουργία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 

Η Επαφή είναι ένα σύγχρονο κέντρο συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης εφήβων, ενηλίκων και ζευγαριών.

Δημιουργήθηκε το 2007 με τη συμβουλή και τη συμβολή μιας ομάδας εξειδικευμένων επιστημόνων στο χώρο της υγείας (ψυχολόγος, σύμβουλος γάμου, παιδοψυχολόγος, παιδοψυχίατρος) με κύριο σκοπό την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών όλων μας σε θέματα ψυχικής υγείας στην καθημερινή ζωή.
 

Στόχος του κέντρου είναι η συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, συμπεριφοράς, προσαρμογής μέσα στην οικογένεια, στο σχολικό & επαγγελματικό περιβάλλον.


Στο Κέντρο Συμβουλευτική & Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή” παρέχονται οι υπηρεσίες:
 

Ατομική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων
Άγχος, Κατάθλιψη, Κρίσεις Πανικού, Απώλεια - Πένθος Φοβίες, Έμμονες Ιδέες, Έλλειψη Αυτοπεποίθησης, Προσωπικές – Συντροφικές Σχέσεις, Σεξουαλικές – Ψυχοσωματικές Διαταραχές, Διατροφικές Διαταραχές (παχυσαρκία – βουλιμία – νευρική ανορεξία), Σεξουαλική / Σωματική Κακοποίηση, Εξάρτηση από το Internet, Ουσίες κλπ.
 

Συμβουλευτική γάμου & θεραπεία ζεύγους
Προβλήματα στις Σχέσεις του Ζευγαριού, Έλλειψη Επικοινωνίας, Διαφωνίες Σχετικά με την Ανατροφή και την Διαπαιδαγώγηση των Παιδιών, Συγκρουσιακές Σχέσεις, Απομόνωση, Απιστία, Διαζύγιο, καθώς και Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία Σεξουαλικών Προβλημάτων.
 

Συμβουλευτική & Υποστήριξη εφήβων & οικογένειας
Σχέσεις με γονείς, συμμαθητές, συνομήλικους, προβλήματα συμπεριφοράς στην οικογένεια, το σχολικό περιβάλλον ή την παρέα. συμβουλευτική εφήβων, σχολική επιτυχία – αποτυχία, επαγγελματικός προσανατολισμός, πρώιμες μορφές εξάρτησης από το internet, χασίς ή άλλες ουσίες, άγχος, ανησυχία για τη “φυσιολογικότητα” (ύψος, βάρος, εμφάνιση, σεξουαλικότητα), αναζήτηση προσωπικής ταυτότητας και πρώτες υπαρξιακές αγωνίες.
 

Παιδοψυχολογική υποστήριξη & Συμβουλευτική γονέων
Παιδοψυχολογική Υποστήριξη & Αντιμετώπιση Προβλημάτων (παιδικές φοβίες, σχέσεις με γονείς – αδέρφια – συμμαθητές, επιθετική – παραβατική – χωρίς όρια συμπεριφορά), Συμβουλευτικές Συναντήσεις με Γονείς, Θέματα Μονογονικές Οικογένειας, Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών.
 

Online Συμβουλευτική μέσω skype
 Παρέχονται συνεδρίες μέσω Skype, σε άτομα που βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδος, καθώς και σε άτομα που αδυνατούν να μετακινηθούν για σοβαρούς λόγους υγείας και δεν έχουν άλλου είδους πρόσβαση στο χώρο μας.
 

Βιωματικά & Διαδικτυακά Σεμινάρια

Ευαισθητοποίηση, Ενημέρωση, Συνεργασία & Αλληλοβοήθεια του πληθυσμού με την οργάνωση Ομάδων (γονέων, γυναικών, προσωπικής ανάπτυξης κ.α), Σεμιναρίων & Βιωματικών Εργαστηρίων, σε συνεργασία με: Δήμους, Σχολεία, Δίκτυα Αλληλεγγύης κ.λ.π 

 

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή” αποτελείται από έμπειρους ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές, που μπορούν να σας παρέχουν στήριξη και βοήθεια στα θέματα που σας απασχολούν (προσωπικά θέματα, προβλήματα στις σχέσεις, οικογενειακά ζητήματα κτλ), με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες σας.
 

Επισκεφθείτε το site μας για να δείτε πληροφορίες για τον καθένα καθώς και να μεταβείτε στο προσωπικό του αναλυτικό προφίλ. Για οτιδήποτε επιπλέον χρειάζεστε μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά, καθημερινές 9.00 – 21.00 στο 210.57.70.353 για το  γραφείο του Περιστερίου και  στο 210.66.19.177 για το γραφείο της Αγίας Παρασκευής.
 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.


 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Γραφείο Αγίας Παρασκευής τηλ. 210 6619177

Το γραφείο μας βρίσκεται στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Οι γύρω περιοχές που εξυπηρετούνται είναι: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό, γενικότερα τα Βόρεια Προάστια (Βριλήσσια, Μελίσσια, Μαρούσι…) καθώς επίσης και η Ανατολική Αττική (Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά…). Εύκολη πρόσβαση και από την Αττική Οδό. Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη εδώ.
 

Γραφείο Περιστερίου τηλ. 210 5770353

Το γραφείο μας στο Περιστέρι βρίσκεται στο κέντρο του πόλης, πολύ κοντά στους σταθμούς Μετρό “Περιστέρι” & “Ανθούπολη”. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται είναι: Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι καθώς και Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Νίκαια, Κορυδαλλός και γενικότερα τα Δυτικά Προάστια, όπως επίσης και περιοχές του δήμου Αθηναίων: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού και Ακαδημία Πλάτωνος. Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη εδώ.
 


Photo Gallery

Video Gallery
Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Γέρακας, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Μαρούσι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι

Βρείτε μας και εδώ