ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

210 53 17 772

Τηλέφωνο

Δημαρχείου 16 (έναντι μετρό Αιγάλεω), ΤΚ: 12242, Αιγάλεω

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

Είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεία Gestalt και πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη Νομαρχία Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου.

 

Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα τεταρτοετούς εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt από το κέντρο ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης Gestalt Foundation το οποίο εδρεύει στην Αθήνα και είναι πιστοποιημένο από την EAGT ( Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας Gestalt) και την EAP ( Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας) και είναι μέλος της ΕΕΨΕ (Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδας).

 

Έχει συμμετάσχει σε Βιωματικά Σεμινάρια καθώς και στο Ετήσιο Σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχει παράσχει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Χρονίων Παθήσεων και έχει συντονίσει εθελοντικά βιωματικές ομάδες εκπαίδευσης εθελοντών καρκινοπαθών στον σύλλογο καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.

 

Δέχεται κατόπιν ραντεβού για ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων, συμβουλευτική, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία ζεύγους.

Yποστήριξη σε περιπτώσεις:

 

 -άγχους

-διαταραχών διάθεσης

 -κατάθλιψης

 -φοβιών

 -έμμονων ιδεών

 -κρίσεων πανικού

 -πένθους

 -διαχείρισης θυμού

 -προβλημάτων σχέσεων

 -διαταραχών πρόσληψης τροφής

 -ψυχοσωματικών προβλημάτων

 -αυτοεκτίμησης

 

 

Θ τη βρείτε στο Αιγάλεω έναντι του μετρό.


Photo Gallery

Σχόλια

Βρείτε μας και εδώ