ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

2104523791

Τηλέφωνο

6945603852

Κινητό

Θεάτρου 163, ΤΚ: 18534, Πειραιάς

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

Γνωσιακή  - Συμπεριφοριστική θεραπεία.

Το Ψυχολογικό Γραφείο Άγγελος Ι. Ηλιόπουλος παρέχει Ολοκληρωμένα Θεραπευτικά Προγράμματα βραχείας ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης για μια σειρά από διαταραχές και Εξειδεικευμένες Παρεμβάσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες προβλημάτων με βάση το Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό μοντέλο Θεραπείας.

 

Οι ατομικές και ομαδικές παρεμβάσεις  αφορούν τόσο τον ιδιώτη όσο και την εταιρία που θέλει να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος των εργαζομένων της. Βάσει της τιμολογιακής πολιτικής του Ψυχολογικού Γραφείου, για τις παρεχόμενες ψυχολογικές υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας ισχύει η καταβολή του 50% της τιμής της συνεδρίας, για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού,

 

Ο Άγγελος Ηλιόπουλος σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Μετεκπαιδεύτηκε για ένα έτος στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία απʼ το ΕΠΙΨΥ και την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου και τέσσερα χρόνια απʼ το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ). Εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια στη θεραπευτική αντιμετώπιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, στο Αιγινήτειο σε συνεργασία με την ΕΕΕΣ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ), του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου (ΠΨΣ) και αναγνωρισμένος Γνωσιακός Θεραπευτής από το European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) .

 

Συνεργάστηκε με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως ειδικός σε θέματα κλινικής ψυχολογίας με σκοπό τη συμβουλευτική στήριξη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει αναπτύξει συγγραφική δραστηριότητα τόσο με την συγγραφή κεφαλαίων σε βιβλία (Ψυχολογική στήριξη από το τηλέφωνο και Πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας) όσο και με τη συγγραφή άρθρων στον ηλεκτρονικό τύπο. Ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου (με αριθμό άδειας ασκήσεως επαγγέλματός Υ 25351 Νομαρχία Πειραιά) εφαρμόζοντας το μοντέλο της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας.


Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

Βρείτε μας και εδώ