Επιλέξτε μια περιοχή
ACE - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ACE - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Φροντιστήρια - Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Κατηγορίες

Θηβών 368, ΤΚ: 12241, Αιγάλεω

Διεύθυνση

2105981581

Τηλέφωνο

2105981581

Fax

Λίγα Λόγια

Κέντρο Ξένων Γλωσσών.
 

Βρισκόμαστε στο χώρο απο το 2006 με στόχο να διδάξουμε σωστά και αποτελεσματικά ξένες γλώσσες, χωρίς άσκοπους εντυπωσιασμούς. Στα 13 χρόνια λειτουργίας μας, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ήδη δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης τόσο με τους μαθητές μας όσο και τους γονείς τους.

Η πεποίθησή μας ότι η ποιοτική εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους έχει μετατραπεί  πλέον σε επιτακτική ανάγκη των καιρών. Γι'αυτό το λόγο, συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας με οικονομικά δίδακτρα χωρίς “εκπτώσεις” και “περικοπές” στις υπηρεσίες μας.
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Δημιουργήσαμε μια δυναμική εκπαιδευτική ομάδα, η οποία με γνώση και πρόγραμμα φροντίζει όχι μόνο για την απόκτηση γνώσεων και πτυχίων, αλλά και για την εξέλιξη των παιδιών ως προσωπικότητες. Με την προσωπική επίβλεψη και διδασκαλία της διεύθυνσης σε όλες τις τάξεις, αλλά και με τη δική σας συνεργασία και εμπιστοσύνη, μπορούμε να παράγουμε επιτυχές εκπαιδευτικό έργο.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Συνθέτουμε μικρές ομάδες μαθητών 2 έως και 8 ατόμων, οι οποίες διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους κι ευχάριστους χώρους. Ο μικρός αριθμός μαθητών ανά τμήμα μάς δίνει τη δυνατότητα να εστιάζουμε στο κάθε παιδί ξεχωριστά και να ελέγχουμε τόσο την απόδοση όσο και τη σωστή λειτουργία τής τάξης.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Με ευκολονόητο για τους γονείς και τους μαθητές σύστημα αξιολόγησης, βασιζόμενο τόσο στη γραπτή όσο και στην προφορική απόδοση των μαθητών, και με ειδικό βαθμολόγιο που συμπληρώνεται από τον καθηγητή ανά μάθημα, έχουμε πάντα μια σαφή εικόνα τής επίδοσης του παιδιού σας. Γι'αυτό και μπορούμε να επεμβαίνουμε ουσιαστικά, εάν και εφόσον χρειάζεται, με δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.


ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ
Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ξεκινά και σταματά στα βιβλία. Οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι πλέον τόσες πολλές που το μάθημα μετατρέπεται εύκολα σε αμφίδρομο. Οι ήρωες των βιβλίων ζωντανεύουν στην οθόνη τού διαδραστικού πίνακα και βοηθούν τα παιδιά να μαθαίνουν χωρίς κόπο και πάντα με την προσοχή τους προσηλωμένη σε αυτό που κάνουν.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Η προσφορά μας στους μαθητές μας δεν σταματά στις προκαθορισμένες διδακτικές ώρες. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των παιδιών προσφέροντάς τους, χωρίς καμμία δική σας οικονομική επιβάρυνση, ενισχυτική διδασκαλία όποτε χρειαστεί, επαναληπτικά μαθήματα πριν το καλοκαίρι, extra διδακτικές ώρες στα πτυχία και extra ώρες εξάσκησης και προσομοίωσης στις εξετάσεις.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020

  • 25% έκπτωση στην τάξη JUNIOR A' για παιδάκια β' και γ' δημοτικού που ξεκινούν φέτος τα Αγγλικά.
  • ΔΩΡΕΑΝ η τάξη Pre-Juniors για παιδάκια Α' Δημοτικού.
  • ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

*Ενημερωθείτε και για τις υπόλοιπες τρέχουσες προσφορές κατά την επίσκεψή σας στο Κέντρο μας!*


ΝΕΟ!
Στα πλαίσια δημιουργίας μιας αλυσίδας αλληλοβοήθειας, το Κέντρο μας έχει έρθει σε επαφή και αρχίζει να χτίζει συνεργασίες με καταστήματα και επαγγελματίες που προσφέρουν εκπτώσεις ή προσφορές  στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά για τους μαθητές μας. Από τους πρώτους αρωγούς σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων Miel (Στεφ. Σαράφη 11) και η εταιρία διοργάνωσης παιδικών party και εκδηλώσεων Clown Party (www.clownparty.gr).


Έντυπα

 ACE - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ