Επιλέξτε μια περιοχή
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSMILE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSMILE

Οδοντίατροι, Περιοδοντολόγοι - Ενδοδοντολόγοι

Κατηγορίες

Κουντουριώτου 149-151 (Κέντρο Πειραιά - Δημοτικό Θέατρο), ΤΚ: 18535, Πειραιάς

Διεύθυνση

2104120029

Τηλέφωνο

6945668002

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSmile
Xειρουργός Οδοντίατρος DDS, Αισθητικής, Επανορθωτικής και Αθλητικής Οδοντιατρικής.
Σύγχρονη oδοντιατρική αντίληψη για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, εγκύους, αθλητές.

 

Η Βασιλική Σταματάκη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, καθώς και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής και της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος.

 

Εκπαιδεύτηκε στο Στοματολογικό τμήμα της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός",  με έμφαση στην αντιμετώπιση ειδικών οδοντιατρικών ασθενών, όπως είναι οι ογκολογικοί ασθενείς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

 

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στην ομάδα πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας στοματικής υγείας του Δήμου Πειραιά ενώ έχει παρακολουθήσει και πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων Προσθετικής, Εμφυτευματολογίας και Βιοαισθητικής Οδοντιατρικής, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ίδια απευθύνεται στα παιδιά δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών.

Από το 1999 διατηρεί το οδοντιατρείο VSmile στο κέντρο του Πειραιά, με πρωταρχικό μέλημα την ασφαλή, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία του ασθενή και στόχο το ιδανικό θεραπευτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Το οδοντιατρείο VSmile διαθέτει τελευταίας γενιάς υλικοτεχνική υποδομή που ακολουθεί τα διεθνή ευρωπαΪκά πρότυπα και ειδικό Ορθοδοντικό ιατρείο που συνεργάζεται με το εργαστήριο της 3Μ στο Hamm της Γερμανίας.

Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές τεχνικές και μεθόδους και ακολουθώντας τις αρχές του Smile Design, η οδοντίατρος Β.Σταματάκη και οι συνεργάτες της, είναι σε θέση να αναδιαμορφώσουν και να αναδείξουν το χαμόγελό σας, προτείνοντας όλες τις επιλογές που προσφέρει σήμερα η προηγμένη Αισθητική, Επανορθωτική και Ρομποτική Οδοντιατρική.

Το οδοντιατρείο VSmile  ενισχύει το δικαίωμα στην οδοντιατρική φροντίδα για όλη την οικογένεια καθιερώνοντας το  VSFamily Programme.  
Όλοι στην ομάδα του VSmile είναι ένθερμοι υποστηρικτές της δύναμης που έχει το όμορφο και υγιές χαμόγελο, σε όλους τους τομείς της προσωπικής και κοινωνικής μας ζωής!


•    οι φωτογραφίες αναφέρονται σε περιστατικά που αντιμετωπίσαμε στο οδοντιατρείο VSmile


ΤΕΧΝΙΚΕΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

Βιοαισθητική και Επανορθωτική οδοντιατρική / Smile Design – Smile makeaover / Αόρατη Ορθοδοντική / Ψηφιακή απεικόνιση
αντιμετώπιση πόνου- τραύματος / bonding δοντιών / Smile Design / σφραγίσματα χωρίς τροχό / εμφυτεύματα / όψεις πορσελάνης- lumineers / αποκαταστάσεις ζιρκονίου / αόρατη ορθοδοντική / παιδοδοντία / sealants / φθορίωση / αθλητική οδοντιατρική / αντιμετώπιση κακοσμίας / οδοντιατρική πρόληψη για εγκύους / πρόληψη- φροντίδα ΑΜΕΑ / θεραπεία ουλίτιδας-περιοδοντίτιδας-υπέρηχοι /νάρθηκες βρυγμού-ροχαλητού-υπνικής άπνοιας / λεύκανση / σοδοβολή /διακόσμηση δοντιών-strass / ενδοδοντική θεραπεία  / ψηφιακή ακτινογραφία - ενδοστοματική κάμερα

 

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά κατόπιν ραντεβού


Photo Gallery

Ωράριο (μέρες):

Καθημερινά

Ωράριο (ώρες):

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ