ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSMILE

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSMILE

Οδοντίατροι, Περιοδοντολόγοι - Ενδοδοντολόγοι

Κατηγορίες

Κουντουριώτου 149-151 (Κέντρο Πειραιά - Δημοτικό Θέατρο), ΤΚ: 18535, Πειραιάς

Διεύθυνση

2104120029

Τηλέφωνο

6945668002

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ - VSmile
Xειρουργός Οδοντίατρος DDS, Αισθητικής, Επανορθωτικής και Αθλητικής Οδοντιατρικής.
Σύγχρονη oδοντιατρική αντίληψη για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, εγκύους, αθλητές.

 

Η Βασιλική Σταματάκη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, καθώς και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής και της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος.

 

Εκπαιδεύτηκε στο Στοματολογικό τμήμα της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός",  με έμφαση στην αντιμετώπιση ειδικών οδοντιατρικών ασθενών, όπως είναι οι ογκολογικοί ασθενείς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

 

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στην ομάδα πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας στοματικής υγείας του Δήμου Πειραιά ενώ έχει παρακολουθήσει και πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων Προσθετικής, Εμφυτευματολογίας και Βιοαισθητικής Οδοντιατρικής, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από το 1999 διατηρεί το οδοντιατρείο VSmile στο κέντρο του Πειραιά, με στόχο την ανώδυνη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία του ασθενή.

Το οδοντιατρείο VSmile είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικοτεχνική υποδομή ακολουθώντας τα διεθνή ευρωπαΪκά πρότυπα.


Η οδοντίατρος Β.Σταματάκη και οι συνεργάτες της, χρησιμοποιούν τις πιο εξελιγμένες οδοντιατρικές τεχνικές και μεθόδους με στόχο να αδείξουν το χαμόγελο σας, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης όπως Αισθητική, Επανορθωτική και Ρομποτική Οδοντιατρική.

Το οδοντιατρείο VSmile ενισχύει το δικαίωμα στην οδοντιατρική φροντίδα για όλη την οικογένεια καθιερώνοντας το  VSFamily Programme.  
Όλοι στην ομάδα του VSmile είναι ένθερμοι υποστηρικτές της δύναμης που έχει το όμορφο και υγιές χαμόγελο, σε όλους τους τομείς της προσωπικής και κοινωνικής μας ζωής!


•    οι φωτογραφίες αναφέρονται σε περιστατικά που αντιμετωπίσαμε στο οδοντιατρείο VSmile


ΤΕΧΝΙΚΕΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

Βιοαισθητική και Επανορθωτική οδοντιατρική / Smile Design – Smile makeaover / Αόρατη Ορθοδοντική / Ψηφιακή απεικόνιση /λεύκανση δοντιών
bonding δοντιών  / θεραπεία ουλίτιδας - περιοδοντίτιδας - υπέρηχοι/ αντιμετώπιση πόνου- τραύματος / Smile Design / σφραγίσματα χωρίς τροχό / εμφυτεύματα / όψεις πορσελάνης- lumineers / αποκαταστάσεις ζιρκονίου / παιδοδοντία / sealants / φθορίωση / αθλητική οδοντιατρική / αντιμετώπιση κακοσμίας / πρόληψη- φροντίδα ΑΜΕΑ / νάρθηκες βρυγμού - ροχαλητού - υπνικής άπνοιας / οδοντιατρική πρόληψη για εγκύους / σοδοβολή / διακόσμηση δοντιών-strass / ενδοδοντική θεραπεία  / ψηφιακή ακτινογραφία - ενδοστοματική κάμερα

 

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά κατόπιν ραντεβού


Photo Gallery

Ωράριο (μέρες):

Καθημερινά

Ωράριο (ώρες):

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ