ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΞΕΛΙΞΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΞΕΛΙΞΗ

Φυσικοθεραπεία - Φυσικοθεραπευτές

Κατηγορίες

Δοϊράνης 45, ΤΚ: 17672, Καλλιθέα

Διεύθυνση

Θηβών 273, ΤΚ: 12135, Περιστέρι

Διεύθυνση

2130441190, 2105743829

Τηλέφωνο

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ. Υπ. Διδάκτωρ ιατρικής σχολής Αθηνών.

Κατ'οίκον Θεραπεία, Πελματογραφημα, Αποκατάσταση, Καρδιαγγειακές Παθήσεις.
 

Μετά από 7 χρόνια παρουσίας του κέντρου μας στο Περιστέρι Αττικής και συνολικά 13 χρόνια στον χώρο της υγείας, τώρα  βρισκόμαστε και στην Καλλιθέα. Εξελισσόμαστε συνυφασμένοι με τις τελευταίες ερευνητικές αποδείξεις και με τα πρότυπα χωρών όπου η φυσικοθεραπεία είναι η πλέον εξελιγμένη ώστε να παρέχουμε τη μέγιστη βοήθεια στον ασθενή με ασφάλεια και  υπευθυνότητα απέναντι στην πάθηση και κυρίως στον άνθρωπο που χρήζει φυσικοθεραπείας.
 

Συνεχίζουμε, γνωρίζουμε, νοιαζόμαστε, καινοτομούμε!


Νέα αποκλειστική Μέθοδος κλινικού pilates στο εργαστήριο μας στην Καλλιθέα.

Εφαρμόζουμε την μέθοδο κλινικού pilates με βάση τις οδηγίες της γενικής χειρουργικής των Η.Π.Α και του Αμερικάνικου κολλεγίου της αθλητιατρικής.
 

Μέθοδος κλινικού pilates
Σήμερα υπάρχουν αποδείξεις πως εξατομικευμένες ασκήσεις pilates βοηθούν σε μυοσκελετικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης όπως η οσφυαλγία ενώ βοηθούν και σε προβλήματα των άκρων όπως ένας τραυματισμός του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στην άρθρωση του γόνατος. Οι ασκήσεις αυτές
είναι ευπρόσιτες να πραγματοποιηθούν και ασφαλείς.
 

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας εξέλιξη πλαισιώνουμε στο θεραπευτικό μας πλάνο τις κατάλληλες κάθε φορά ασκήσεις pilates με βάση τις οδηγίες της γενικής χειρουργικής των Η.Π.Α και του Αμερικάνικου κολλεγίου της αθλητιατρικής, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη μείωση του πόνου, την βελτίωση της λειτουργικότητας και της επιστροφής του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Καλλιθέα: 9:00 -13:00 & 17:00 - 20:30, Περιστέρι: 10:00 - 21:00. Το Φυσικοθεραπευτήριο θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι εκτός από την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Βρείτε μας και εδώ