ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ- ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ- ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Περιοδοντολόγοι - Ενδοδοντολόγοι, Οδοντίατροι, Χειρουργοί

Κατηγορίες

Δημητρίου Γούναρη 84 & Βασ. Σοφίας, ΤΚ: 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ

Διεύθυνση

2108068999

Τηλέφωνο

6945582589

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Υπηρέσιες Ιατρείου

Το Ιατρείο είναι εξειδικευμένο στην παροχή υπηρεσιών Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων:
 

  • Τοποθέτηση εμφυτευμάτων
  • Διάγνωση και θεραπεία των Περιοδοντικών Νόσων χρησιμοποιώντας επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και διεθνή πρωτόκολλα.
  • Εφαρμογές Οδοντιατρικού Laser Nd:YAG στην αντιμετώπιση της Περιοδοντίτιδας αλλά και άλλων προβλημάτων μαλακών ιστών (ουλοπλαστική, ουλεκτομές, χαλινεκτομές).
  • Μοσχεύματα μαλακών ιστών για την αντιμετώπιση υφιζήσεων και βελτιώση αισθητικών παραμέτρων.
  • Μοσχεύματα σκληρών ιστών για την αναγέννηση οστικών βλαβών.
  • Εξαγωγή δοντίων με διατήρηση ή και βελτίωση των υπάρχοντων ιστών για τοποθέτηση εμφυτευμάτων.
  • Χειρουργική αφαίρεση έγκλειστων δοντιών
  • Αντιμετώπιση περιεμφυτευματίτιδας
  • Ανύψωση ιγμορείου και μοσχεύματα για τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε προβληματικές  περιοχές


Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Εισήχθει στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε το 1998 πρώτος στο έτος του.

Ακολούθησε η  θητεία του στην Πολεμική Αεροπορεία, όπου είχε θέση οδοντιάτρου στα 251 ΓΝΑ και στο ΓΕΑ. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν οδοντίατρος  σε ιδιωτικά ιατρεία.

Το 2004 ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Περιοδοντολογία και στα Εμφυτεύματα στο Λονδίνο, στα Queen Mary University of London και Royal London Hospital, απο όπου το 2007 έλαβε  τους αντίστοιχους τίτλους ειδίκευσης και το δίπλωμα MClinDent in Peridontology με Distintion ( άριστα - διάκριση για τις επιδόσεις του). Παράλληλα με τις κλινικές σπουδές του, έκανε έρευνα πάνω στον τομέα των βλαστοκυττάρων και των αυξητικών παραγόντων εστιάζοντας στην χρήση τους για την αναγέννηση οστού.  Στο ίδιο Πανεπιστήμιο διατέλεσε και Clinical Lecturer, αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση των φοιτητών στο αντικείμενο της Περιοδοντολογίας.

Συνεργάστηκε με πολλές κλινικές του Λονδίνου, παρέχοντας υπηρεσίες Περιοδοντολογίας  και Εμφυτευμάτων στους ασθενείς τους. Παράλληλα, έκανε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε οδοντιάτρους με θέματα σχετικά με το αντικείμενό του, υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Μεγ. Βρετανίας (GDC).

Είναι διδάσκων σε διάφορα επίσημα προγράμματα Εμφυτευματολογίας, ενώ παράλληλα εκπονεί και την Διδακτορική του Διατριβή στον τομέα της  Περιοδοντολογίας, στο αντίστοιχο εργαστήριο της Οδοντιατρικής Σχολής το Πανεπιστημίου Αθηνών.

 


Photo Gallery

Δημητρίου Γούναρη 84 & Βασ. Σοφίας, ΤΚ: 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ

Ωράριο (μέρες):

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Μπείτε εύκολα στον οδηγό πόλης που ψάχνετε

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Βρείτε μας και εδώ